A társkeresési szakértő szemével

A társkeresési szakértő szemével

TUTI PROFILKÉP az online társkeresőn, HA NEM AKARSZ párkapcsolatot

2021. április 13. - Bilics Tímea

TUTI PROFILKÉP az online társkeresőn ha nem akarsz párkapcsolatot

Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt, hogy ha online ismerkedéssel próbálkozunk, mennyire fontos a  megfelelő profilkép. Ez az első impulzus rólunk, amivel találkozik a másik nem, amikor keresgél, és gyakorlatilag a másodperc töredéke alatt hoz döntést a legtöbb ember arról, hogy megnézi-e az adatlapunkat vagy sem. Tehát a profilkép gyakorlatilag a belépő az ismerkedéshez.

Bár egyételműnek tűnik mindenki számára, milyennek kell lennie egy fényképnek a társkereső oldalon, mégis napi szinten találkozni előnytelen, rossz felbontású kifejezéstelen képekkel, mintha sokan szándékosan rejtőzködni szeretnénk vagy tudat alatt elkerülnék a párkapcsolatot, csak alibiznek a társkereső oldalakon.

christian-holzinger-kexmagtivxa-unsplash_k.jpg

Jöjjön ezért egy összefoglaló, hogy hogyan folytasd ezt a gyakorlatot, ha tutira el akarod kerülni a párkapcsolatot:

✔️A legjobb ha nincs is profiképed egyáltalán. Ha nincs profilképed, jó eséllyel nagyon kevesen fognak rád írni vagy reagálni, ezért nem is kell tovább aggódnod. Így könnyen bizalmatlanságot kelthetsz, azt gondolja a másik fél, hogy rejtegetsz valamit, íg rögtön tovább is görget.

✔️Első és legfontosabb szempont, hogy olyan képet tegyél fel, amin lehetőleg MÁSOKKAL együtt vagy. Legyen rajta a család, a gyereked, a barátok, az exek és a háziállatod is, ha lehet mind egyszerre. Egyrészt, mert manapság leginkább telefonon keresgélünk és így elég kicsi leszel a képen, hogy alig látszik belőled majd valami. Jó játék az is, ha találgatni kell, melyik vagy te a képen. Arról nem is beszélve, te is kíváncsi vagy a delikvensek exeire.

✔️A kép legyen ROSSZ MINŐSÉGŰ és viszonylag sötét, a háttér legyen rendetlen. A keresőnek így lehetősége van találgatni, kivel is beszél, ezért mindenképpen használd fel azokat a képeidet, amiket máshová nem tudtál ellőni eddig.

✔️Ne látszódjon az ARCOD a képen. Legyen rajtad kalap, kapucni, szemüveg és  bármi olyan eszköz vagy rugadarab, ami kitakarja az arcodat. Az egész arcod véletlenül se látszódjon, úgy nem lesz elég művészi a kompozíció.

✔️Profilképnek szerencsés egész alakos fotót kitenni, az is legyen jó távoli, amin egész piciben látszol, így tuti az inkognitó és a felismerhetetlenség, nem látszanak majd úgy a ráncok és a hurkák sem. 

✔️Fontos a BEÁLLÍTÁS is. Lehetőleg nagyon magasról és alulról készített kép legyen, és arról az arcéledről, amelyiket előnyösebbnek érzed.

✔️RETUS. Szokás manapság retusálni és effektezni a fényképeket, erre bíztatlak én is, hisz mi másért jó a modern technika, mint hogy segítségedre legyen. Jó, ha van egy jó minőségű, fényképész által készített képed és ajánlott jó alaposan megszépíteni az esztétikum kedvéért, egészen addig, amíg tökéletes lesz és már összetéveszthető vagy az aktuális clebbel. Bátran formáld át az arcodat és tüntesd el az összes ráncodat.

✔️RÉGI KÉPEK. A sok évvel korábbi képeken persze, hogy fiatalabb leszel, vékonyabb is, azokat használd lehetőleg. Szerintem semmit nem változtál az elmúlt tíz évben, aki pedig mást mond, az hazudik. Gondolj bele, ha az első találkozón egy másik ember jön szembe, mint a képeken, az mekkora móka lesz majd. 

✔️Mosoly! Őrizd meg a komolyságod, vedd magad komolyan és véletlenül se mosolyogj a képen. Te is egy búvalbélelt embert keresel, így mások is biztosan, figyelj arra, hogy a képeden kellően komoly arckifejezésed  legyen.

✔️A ruházatod. Gondolom, mondanom sem kell, hogy nem a ruha teszi az embert, így a meztelen felsőtest, az atlétatrikó, a derékig kigombolt ing, a fülig felhajtott gallért, az otthoni mackóruha, nőknél az erősen dekoltált felső is jöhet, ha komolyan társat keresel.

✔️ÁPOLTSÁG. Fontos, hogy mutasd meg a legrosszabb arcodat is már az elején, nehogy meglepetés érje a másikat. Mindegy, hogy van-e borostád, szakállad, jó lesz az úgy, aogy van, boroválkozni sem most kell, nőknek a erős smink és lenőtt haj vagy lepattogott köröm a követelmény.

Ha ezeket betartod, nagyon mellé már nem lőhetsz a profilképeddel, tutire nem kapsz majd megkereséseket, de még csak like-okat sem.
Természetesen tehetsz fel más képeket is a profilodra, lehetőleg legalább 15-20 darabot.
És hogy ezek milyenek legyenek?

✔️Ne legyen köztük olyan, ami teljes alakos, nem kell magadat egyben mutogatni, majd látja élőben az elég elszánt delikvens, akivel eljuttok odáig.
✔️Vagy, tegyél fel minél inkább bevállalós, izompólós, mélyen dekoltált, kihívó képet.
✔️Ki nem maradjanak a haverokkal, részegen iszogatós, kocsmáz képek sem.
✔️Ne legyen közte olyan, ami a természetes környezetedben és önvalódban mutat meg, sokkal jobban mutatsz a retuált, filterezett képeiden. 
✔️Tedd föl az összes olyan képet, amit a kajádól, fagyidról készítettél.
✔️Ki ne hagyd a szemüveges, autó előtt feszítős, az exnek bemutatós vagy az esküvői képeidet.
✔️Végül tegyél föl minél több képet gyermekedről vagy a háziálltodról, sőt csak olyat, ha szeretnéd kifejezni, hogy olyan társat keresel, aki nekik is pótmama vagy pótpapa lehet.


Bilics Tímea
Önismereti mentor - társkeresési szakértő
www.bilicstimea.hu
hello@bilicstimea.hu
+36 30 630 2908


Photo by 
Christian Holzinger on Unsplash

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bilicstimea.blog.hu/api/trackback/id/tr2516499894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása